Хіти тижня. Квартира, машини і майже півмільйона гривень: Журналісти розповіли про статки Надії Савченко (відео)

У Києві нардеп Надія Савченко живе на Троєщині в багатоквартирному будинку.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Більшість сусідів говорять з журналістами через зачинені двері, виходять неохоче. «Одним словом: жінка є жінка. Поганого сказати не можна, одним словом ... Вибачте», - кажуть одні.
У тому, що їхня сусідка збиралася підірвати парламент, переважна більшість мешканців будинку не вірять. «Так неправильно. Спочатку піднімати вгору, а потім мордою об асфальт», - кажуть вони. Через сусідство з Савченко Інна найбільше переживає за безпеку своєї сім'ї. «Незрозуміло, яка в кого з людей може бути реакція. Оскільки ми живемо в одному будинку, це може бути що завгодно: і бомба, і залякування», - говорить вона.
У квартирі Надія живе з мамою і сестрою Вірою, над їх дверима є камера спостереження. Журналістам там не відкрили.
У перший робочий день в парламенті Савченко розповідала, що до Верховної Ради приїхала громадським транспортом - на тролейбусі і метро. Пізніше камери фіксували, як Надія користується автомобілем 2007-го року випуску, який записаний на членів її родини. У сім'ї є ще одна машина - 2011-го року. А також земельна ділянка на околиці Києва, яку мати Савченко отримала в 2016 році. Там досі тільки фундамент. Свого часу інформація про виділення землі Марії Савченко викликала обурення в соцмережах - мовляв, Надія відмовлялася від АТОшних пільг, а ось її мати отримала 9 соток землі в Чапаєвці раніше інших бійців АТО. Поруч з земельною ділянкою тільки два житлових будинки, озеро, болота і гори будівельного сміття.
Сусіди кажуть, що давно нікого на землі Савченко не бачили, а сама мама пояснювала, що дочки відмовляли її від такого рішення, проте вона хотіла відновити справедливість. «У мого батька забрали 4 гектара землі і 1 гектар лісу, і тому, коли мені запропонували землю - я маю право», - говорила Марія Іванівна.
Надія задекларувала трохи більше 400 тисяч гривень, вкладів у банку, відповідно до цього документа, у Савченко немає. Серед активів - авторське право на книгу «Сильне ім'я Надія» вартістю в 30 тисяч гривень. Книгу автор написала, перебуваючи в російському СІЗО.
Опублікував: Олег Устименко

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...