Хіти тижня. "Лечится нужно": Відома російська спортсменка влаштувала цинічну провокацію з радянським прапором на Олімпіаді (фото)

Фото: ЗМІ

Віце-чемпіонка Олімпійських ігор в Ліллехаммері-1994 колишній президент Федерації гірськолижного спорту та сноуборду Росії Світлана Гладишева влаштувала цинічну провокацію на Олімпіаді-2018, повідомляють Патріоти України.

Знаменита спортсменка пронесла на трибуни в Пхенчхані прапор Радянської армії - прапор перемоги, який в 1945-му піднімали над Рейхстагом. Гладишева притягла заборонену Міжнародним олімпійським комітетом (МОК) символіку на лижні гонки, де росіяни завоювали "срібло" в командному спринті.

У росіянки спробували відібрати копію прапора, який піднімали над Рейхстагом, передає "Спорт-Експрес". "Я не приберу цей прапор. Це прапор моєї нації. Найбільшої в світі", - прокричала у відповідь Гладишева. При цьому наголошується, що провокаційний прапор 46-річна спортсменка так і не віддала. У коментарях російські вболівальники відзначають, що поведінка Гладишевої - цілковитий маразм. "Це фантомний біль і образа нашої багатостраждальної країни. Лікуватися треба", - пишуть любителі спорту.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...