Хіти тижня. "Лікували не від того": Лікарі ледь не звели на той світ зірку російської естради

У російського пародиста Олександра Пєскова діагностували рак підшлункової залози. Визначити важке захворювання лікарям вдалося в останній момент, довгий час до цього артиста лікували від іншої хвороби.

Про це в інтерв'ю росЗМІ розповів директор Пєскова Олександр Волокін. За словами представника артиста, ще один день невірного лікування міг призвести до смерті, передають Патріоти України.

"І лікували не від того. Вийшло так, що до критичного моменту. Тобто якби не встигли ще день, то був би летальний результат", - заявив він.

Рак підшлункової залози, як пояснили медики, - підступне захворювання, діагностувати його неплегко. У випадку з Пєсковим, хвороба тривалий час не виявляла себе ніякими симптомами.

27 лютого Пєскова терміново доставили в лікарню. Лікарі діагностували у нього гострий панкреатит і призначили повне обстеження. Через тиждень раптом з'ясувалося, що проведене лікарями обстеження виявило у 57-річного артиста "серйозні порушення в роботі підшлункової залози, які вимагають оперативного втручання". В результаті пародисту зробили складну багатогодинну операцію.

За час кар'єри Олександр Пєсков прославився образами таких знаменитостей як Алла Пугачова, Маша Распутіна, Валерій Леонтьєв, Едіта П'єха та багатьох інших. Як відзначають його колеги, Пєсков відродив на російській сцені естрадний жанр сінхробуффонади.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...