Хіти тижня. "Люди оставляли там ноги. Крови было очень много. И криков", - очевидець про криваву "м'ясорубку" з фанатами ЦСКА у Римі

Під час поломки ескалатора станції Repubblica в метро Риму поліцейські не відразу зрозуміли, що сталося, і продовжували розганяти фанатів московського ЦСКА кийками.

Як розповів один з очевидців інциденту, Олександр з Москви, "швидка" приїхала на місце події лише через 25 хвилин. "Я ехал на этом самом эскалаторе, когда все случилось. Уже в самом низу", - заявив чоловік, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За його словами, ескалатор після поломки продовжував їхати ще секунд 30. "А внизу уже давка, эти порезы и эти острые ступени гармошкой. А он все двигается и люди прибывают и прибывают, спотыкаясь об это адское препятствие и оставляя там ноги. Крови было очень много. И криков. В какой-то момент началась паника", - розповів вболівальник.

Олександр стверджує, що частина фанатів швидко зорієнтувалася, і почали "висмикувати" людей висмикувати на платформу, щоб більшої тисняви не було. "Потом поняли, что раненые есть, нашлось среди наших несколько человек с медицинским образованием и начали оказывать первую помощь - накладывать жгуты из подручных средств: ремни, одежду с себя снимали. Первая скорая приехала минут через 25 наверное только", - додав він.

Олександр зазначив, що коли ескалатор зупинили, внизу були постраждалі, а поліція нагорі "достала дубинки и начала всех разгонять". "При этом вниз никто из них даже и не пытался спуститься и помочь. Первых раненых мы наверх сами поднимали. Но не самых тяжелых, а тех, кто полегче. Людей с оторванными ногами трогать боялись, ждали специалистов. Я видел парня, его подняли на парапет и лодыжка грубо говоря лежала рядом с ногой. Торчали кости, крови была лужа", - поділився він.

Чоловік також спростував інформацію італійських ЗМІ що, нібито, фанати стрибали, тому ескалатор і зламався. "Наглое вранье! Все ехали спокойно и даже ни одной песни еще никто не пел к этому моменту. То есть не было ни кричалок, ни прыжков. Просто ехали плотно. На ступеньке по два человека", - запевнив він.

Як повідомлялося раніше, у метро Рима скалічились ультрас московського ЦСКА, котрі перелякали своєю дикістю безтурботних італійців.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...