Хіти тижня. ''Люди відскакували, як кеглі!'': У столиці авто вилетіло на тротуар

У Києві водій не впорався з керуванням авто та його занесло по пішохідному переходу і тротуару, на якому були люди.

Небезпечна ситуація виникла на зелений сигнал світлофора, і пішоходи змушені були в паніці розбігатися. Про це в Facebook повідомив голова Київської обласної організації партії "Народний контроль" Тарас Боровський, передають Патріоти України.

"Київська майже Зайцева. Метро Дарниця. Грандіс на швидкості на перехресті повертав праворуч, пішов в занос і проїхав боком по всьому пішохідному переходу, заскочив на тротуар і зупинився. Для пішоходів горіло зелене і близько 15 осіб під час його вишуканого маневру змушені були відскакувати по переходу і тротуару як кеглі. Я теж був кеглею", – зазначив він.

Боровський розповів, що в авто сиділи молоді хлопці, які сміялися, "тому що було їм дуже весело". "На мою пораду, відповідь водія з красивою сережкою у правому вусі була радикальною. Насміхаючись зі створеної ним небезпеки, наїзник відправив мене куди треба і почав піднімати скло, на якому завбачливо лежала моя важка рука. Він згадав прийоми самооборони, які показували в російської передачі "військова таємниця", і почав бити мене по пальцях ключами від машини, але прийом не спрацював, тому що потрапляв він в основному між пальцями в своє ж скло", – додав він.Боровський розповів, що після конфлікту авто з хлопцями поїхало в сторону станція метро "Чернігівська".

"Один шляхетний джентльмен підтримав мене, зробив ці знімки і був готовий свідчити копам. А всі інші ліниво спостерігаючи, говорили: "Та а що? Він же нікого не збив". Ну почекаємо поки зіб'є, тоді вже будемо плакати", – резюмував він.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...