Хіти тижня. "Люльколіт": Лучанин створив найменше авто в Україні (відео)

На 100 км ходу техніка бере менше 2 л пального, жваво набирає хід і на старті може дати фору навіть автомобілю.

У Луцьку створили найменшу в Україні автівку. Її розробник - місцевий житель Микола. Микола називає свою автівку "Люльколіт". Каже, що задумки зробити її найменшою в Україні не мав. Про це йдеться у п'ятому випуску нового шоу "Дома лучше", передають Патріоти України з посиланням на "2+2".

"Спочатку це була рама з двигуном - як картинг. Потім я вирішив це все трошки обшити. Це машина не для пересування, а просто покататися, покайфувати", - поділився автор.

Сидіння в одномісному автомобілі - з чеського трамвая, а колеса нахиляться під час повороту як в "Мерседесах".

Ведучий шоу Євген Синельников зазначив, що в деяких країнах схожі автівки використовують для туристичних прогулянок містами.

Люльку з мотоцикла чоловік придбав за 500 грн. Підійшла лише одна, особливої моделі. Двигун розмістився ззаду, спереду місце для багажу. На 100 км ходу техніка бере менше 2 л пального, жваво набирає хід і на старті може дати фору навіть автомобілю.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...