Хіти тижня. "Лютий пи*дець": Мережу шокували фото із конкурсу краси в окупованому Криму

Російські окупанти провели "конкурс краси і грації" "Крымгазсети"...

Цитата: "Жюри оценивало конкурсанток по трем параметрам: эстетика, внешний вид и уровень исполнения". Як жаль, що до цього переліку не включили таку категорію як "здоровий глузд".

Про це йдеться на сторінці Рагу.лі у Facebook, передають Патріоти України.

"Закляття долини змій". Новітня версія. Амаяк Акопян викликає Сатану. Сатана не проти.

Конкурсом краси, виявляється, може бути навіть пантоміма на тему "бабушкі, що продаються за гречку". Треба терміново патентувати це ноу-хау.

Ця дохла шпротина викладена з фруктів – це карта Криму, якщо ви одразу не зрозуміли. Той прикрий момент, коли люди не розуміються не лише на тому, як виглядає Крим, але і на тому, що робити з їжею. А їжа живить мозок. Це пішло б їм на користь.

Коли ти вирішив приєднатися до "ядерної держави" і готовий демонструвати, наскільки готовий до ядерного майбутнього.

Провинний янгол, у якого крила менші за лапки.

Перформенс "Парасолі і чад"

Спортивні виступи навели на пояснення того, що відбувалося на сцені. Не здивуюся, якщо конкурсантки не раз билися головою під час підготовки до демонстрації краси.

Тему розвалу сходження розкрито.

Для того, щоб підкреслити маразматичність всього, що відбувалося на сцені, туди до купи випустили "казаків".

Хотілося б вірити, що це прелюдія до харакірі. Але ні.

Ну і хто б міг подумати, що в кримгазівському конкурсі краси настільки все складно, що серед конкурсанток були навіть штурмовики. Хоча зрештою на такому контрасті очевидно, що Лукас нічого не знає про Імперію Зла.

Єті з туалетних йоршиків з ППШ у нездорових руках символізує нам, з чим ми маємо справу в нашому Криму і бажає хорошого дня. Тра-та-та-та-та!

Опублікував: Олег Устименко

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...