Хіти тижня. Лора Пронкіна під "п’ятою Хунти" ніяк не дочекається на своїх: Серед викладачів харківського вишу знайшли чергову фанатку "руского міра"

«Русский мир»

Такою виявилась викладачка кафедри економіки Харківського торговельно-економічного інституту КНТЕУ Лора Пронкіна. Скріншоти сторінки педагога, а також свідоцтва її активності в соціальних мережах отримав від студентів відомий активіст- декомунізатор Харкова, Вадим Поздняков, зазначають Патріоти України.

Тим часом, як повідомляють місцеві ЗМІ, в самому виші запевняють, що ніякої активної політичної діяльності педагог не вела. «Лора Іллівна входить до Академії економічних наук України, пише дослідження, а їй намагаються приписати якусь бруд. Мені нічого не відомо про будь-які її публікації в соцмережах, але впевнена, що вона не займається політикою. Є люди, які зацікавлені в негативному думці про наших викладачів і інститут», - заявила директор ХТЕІ Капиталина Гурова.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...