Хіти тижня. ​Лис з Дніпра веде акаунт в Instagram: Рудий красень уникнув злої долі на хутряній фермі і тепер несе радість своїм рятівникам та десяткам тисяч інших людей (фотофакти)

Цікаво, що у своїх повадках рудий хитрун мало чим відрізняється від домашньої собаки, так само обожнює своїх господарів, також допитливий та неугомонний.

Дніпро - настільки просунуте місто, що акаунти в Інстаграм тут ведуть не тільки люди, але і тварини, жартують містяни. Так мережу підкорила лисиця-вогнівка на прізвисько Олівер. У рудої бестії насичене та гламурне життя -прогулянки, фотосесії та ігри. Лис Олівер - справжня Instagram-знаменитість. Його власники - молода пара дніпрян Анастасія та Сергій, повідомляють Патріоти України. Тварині ще немає і року. Олівер народився в квітні 2018 року. Це єдина домашня лисиця-вогнівка в Україні на сьогодні.

«Конкретно наш лисенок выкуплен с пушной фермы, у него даже окрас выведен селективным путем. У него нет лесных кровей, и разве что его далекие-далекие предки видели лес и дикую природу. Лисята на ферме рождаются в окружении людей и адаптированы к жизни с человеком. Конечно, человек тоже должен быть готов к уходу за таким зверьком».

Хлопці дресирують Олівера, щоб був контакт з твариною.

«Лис хитрый и очень умный, без вкусняшки и лапкой не пошевелит. Но команд он уже знает довольно много», - гордовито ділиться господиня.

Настя розповідає, що на прогулянках в парку оточуючі проходу не дають - настільки сильний ажіотаж викликає Оллі.

«Людям очень интересно, у них миллион вопросов. Они иногда вообще окружают нас толпой, и мы по часу не можем уйти домой».

Молода сім'я облаштувала для свого вихованця цілу лоджію в квартирі:

«Лисам нужно большое личное пространство и чтобы было прохладно – иначе они не смогут «намостить» себе шубку. В первой половине дня Оливер обычно сонный и любит спать. Наибольшая активность приходится на вечер и поздний вечер. Он очень любит общаться с людьми, радуется контакту и всегда ждет, когда к нему подойдут, подставляет пузо, чтобы погладили».

Раціон лиса різноманітний, схожий на собачий. У харчуванні повинні бути присутніми м'ясо, овочі, фрукти, сир, перепелині яйця.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...