Хіти тижня. Майже 2 метри неймовірної краси української Рапунцель: Одеситка знає, в чому сила жінки

Дівчина вірить, що жіноча сила - у волоссі. Сьогодні довжина локонів Олени становить 1 метр 85 сантиметрів

28-річна одеситка Олена Кравченко вірить, що жіноча сила - у волоссі. Дівчина востаннє стриглася в п'ятирічному віці й відростила косу завдовжки майже два метри. Подробиці повідомляє Думская.net, інформують Патріоти України.

Олена згадує, як в дитинстві мама, стомившись розчісувати її золотисті локони, вирішила зводити дівчинку в перукарню:

"Мама вважала, що через довжину вони перестають витися, а вона дуже любила мої кучері. Потім прийшло розуміння, що довге волосся - це красиво й стригти його не потрібно".

Мама Олени сама носила довгу косу, але в 20 років постановила, що не більше хоче витрачати стільки часу на догляд за волоссям й підстриглася. Але її донці терпіння не забракло. Її волосся не бачило ножиць вже понад двадцять років. Сьогодні довжина локонів Олени становить 1 метр 85 сантиметрів.

Щоправда, до рекорду України Олена поки що не дотягує - у Львівській області живе дівчина з косою довжиною у 2 метри 45 сантиметрів. Втім, особливих амбіцій з приводу рекорду у неї немає, запевняє одеситка.

"Я ніколи не брала участь в якихось конкурсах краси і не перебуваю в спеціальних групах. Але якщо мені запропонують - не відмовлюся", - каже Кравченко.

Окрім довжини, волосся Олени вражають густотою і блиском - і жодних посічених кінчиків. Їхня господиня ніколи в житті не вдавалася до хімічного фарбування і завивки, не користується плойкою і навіть феном.

"Я мию голову один раз на 2-3 тижні. Якщо мені потрібно ввечері кудись йти, то я мию голову рано вранці і протягом дня вона сохне. На розчісування йде близько 15 хвилин", - розповідає дівчина.

Для живлення шевелюри Олена кожного сезону проходить вітамінний курс і щотижня робить натуральні маски. Рецепт простий - ампули вітамінів A, E, B і C потрібно з'єднати з чайною ложкою меду і яєчним жовтком. Цю суміш втерти в коріння волосся і залишити на півгодини. З розпущеним волоссям Алена практично не ходить - або заплітає косу або робить пучок на маківці.

"Якщо носити пучок, то мені абсолютно комфортно, а от якщо з хвостом, то під вечір вже починає боліти спина і шия", - каже дівчина.

На вулиці багато хто дивується і запитують, чи справжня коса у Олени, на що дівчина найчастіше відповідає, що ні. Після цього здивування перехожих зростає ще більше.

Дві дочки Олени теж наслідують матір - вони чекають не дочекаються, коли і у них буде така завидна коса.

"Вони весь час запитують, ну коли вже волосся відросте швидше. При цьому усі їхні подружки за збігом обставин мають коротке волосся", - каже Олена.

Олена Кравченко часто порівнює себе з героїнею знаменитої казки про Рапунцель і навіть купила собі кілька нарядів як у довговолосою казкової героїні.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...