Хіти тижня. "Марсель - тоже не европейский город?": У мережі влучно відповіли "ватникам" щодо сміття після Ліги чемпіонів у Києві (фото)

У мережі показали фото засміченого після чемпіонату Європи Марселя (Франція), який нічим не відрізняється від виду Києва після фіналу Ліги чемпіонів в суботу, 26 травня.

Відповідні фото з'явилися на сторінці спільноти Радіо Бабай, передають Патріоти України.

"Ватанам для розгону прислали рушник про "жахливий" фінал ЛЧ в Києві. Звичайно ж виставляють сміття залишене фанатами (фото 1) як щось унікальне. Спеціально для вати покажу як виглядала площа Марселя під час Євро (фото 2) Шо там? Марсель теж не європейське місто?))", - йдеться в повідомленні.

На знімках видно таке ж велика кількість сміття, як і в Києві.

"Я живу в Бельгії тут після будь-яких свят такий бруд і в Голландії так само, просто люди знають, що служби приберуть це сміття ось ніхто і не паритися, а для наших це шок", "Це не нормально. Але так буває на всіх великих спортивних форумах при такому скупченні людей", - пишуть в коментарях.

Опублікував: Олег Устименко

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...