Хіти тижня. MARUV розповіла, чому не поїде на "Євробачення-2019"

У відведені організатором 24 години суперечки тривали 7 годин.

MARUV прокоментувала ситуацію щодо ЄвробаченняУкраїнська співачка MARUV прокоментувала ситуацію щодо Євробачення- 2019, на котре, як з'ясувалось, вона таки не поїде. Співачка заявила, що не їде на конкурс через суперечності з Національною громадською телерадіокомпанією України. Відповідну заяву MARUV опублікувала в Instagram, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні наша зустріч з НТКУ тривала близько семи годин, в результаті якої, ми так і не дійшли згоди двох сторін. За кілька годин до жеребкування мене попросили брати участь у Національному відборі на "Євробачення – 2019". Я погодилася і виграла, і з великою гордістю готова була представляти свою рідну країну – Україну на міжнародній пісенній арені. Як раніше я говорила, відмова від концертів в Росії не була для нас принциповою. Основні розбіжності викликали інші пункти договору, які, якщо я підпишу, стають для мене кабальними", – наголосила співачка.

MARUV стверджує, що не змогла змиритися з політизацією її участі у Євробаченні-2019.

"Я – громадянка України, сплачую податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я – музикант, а не бита на політичній арені.

Я щиро дякую і ціную кожного, хто в мене вірив і голосував. І прошу вас прийняти цей факт і не йти на конфронтацію. Це даність сьогоднішнього дня. Я хочу дарувати свою творчість без цензури.

Завтра я прокинуся з новими силами – перемагати і популяризувати свою музику в світі", – підкреслила співачка.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...