Хіти тижня. "Маша веде себе по-путінськи. Занадто багато на себе бере": Лондон і Москва зчепилися через мультик

Між Росією та Великою Британією знову спалахнув скандал, на цей раз через критику останньою відмого російського мультфільму "Маша і Ведмеді".

Так, 17 листопада, видання The Times оприлюднило публікацію, в якій російський мультсеріал "Маша і ведмідь" назвали елементом "кремлівської пропаганди" та інструментом "м'якої сили" Росії, передають Патріоти України.

Газета навела слова професора Ентоні Гліс з Букінгемського університету, який вказав на напористість і рішучість героїні мультсеріалу. На його думку, "не буде перебільшенням сказати, що вона (Маша, - ред.) веде себе по-путінськи" і "занадто багато на себе бере".

Це викликало обурення на Росії, а посольство Росії в Лондоні іронічно запропонувало створити спеціальний центр для боротьби з "кремлівською пропагандою" в мультфільмах.

"Важлива проблема була піднята @thetimes сьогодні: як Велика Британія може знайти порятунок від "Маші і Ведмедя"? Відкрити спеціальний анти-мультиплікаційний центр десь у Балтиці? Помістити всіх карикатуристів до списку санкцій ЄС? Очевидно, що потрібен рішучий і дуже дорогий підхід!", - повідомило роспосольство в Twitter.

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...