Хіти тижня. "Машину разбила, как жалко": Росіянка, яка збила трьох підлітків, вразила мережу цинізмом (фото)

Соцмережі шоковані поведінкою росіянки, яка буквально знесла трьох школярів на величезній швидкості. Інцидент стався в російському Підмосков'ї, повідомляють Патріоти України.

Автомобіль, водієм якого була жінка, на повній швидкості збив трьох підлітків. Поведінка винуватиці страшної аварії, яка переплутала педалі, шокує.

Свідки ДТП розповідають, що "мадам", збивши, як кеглі, нещасних дітей, вилізла з машини і вимовила: "Вибачте, друзі!" Після цього вона кинула погляд на свій пошкоджений автомобіль і видала: "Ой, машину розбила, як шкода". Кадри наїзду на школярів оприлюднив Telegram-канал 2ch/Двач.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...