Хіти тижня. Масова кривава бійка сколихнула столицю (відео)

У Києві п'яна компанія влаштувала жорстоку розбірку між собою, а згодом і з поліцією.

Інцидент стався в неділю, 30 грудня, близько 08:00 на вулиці Великій Васильківській біля пабу "Товстий Лев", передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

"У компанії було до 10 чоловік, але бійка сталася саме між двома молодими хлопцями. Крім того, до них постійно намагалася "приєднатися" дівчина, яка кидалася на них, кричала, розмахувала руками і ногами. Решта намагалися їх разборонить, що виходило не дуже вдало", - пише видання.

Свідки говорять, що причиною конфлікту стало те, що один з винуватців бійки заступився за дівчину. Перехожі також зауважили, що молодики були в стані сильного алкогольного сп'яніння.

"У підсумку, у одного з учасників бійки розбите обличчя. Коли на місце прибули правоохоронці, щоб припинити конфлікт, хлопець в фіолетовому светрі вирішив спровокувати на конфлікт і правоохоронців. Він кидався на них і намагався також влізти в бійку", - зазначає видання.

Молодих людей, що влаштували бійку, забрала поліція.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...