Хіти тижня. "Мати терориста рятувала поранених, яких не добив її син": Шокуючі подробиці розстрілу студентів у Керчі (відео)

Поліція обшукала будинок, де був прописаний Росляков, а після цього прийшла до його орендованої квартири. Саме там зловмисник жив разом з матір'ю. На цю ж адресу приїхав поліцейський автобус, правоохоронці одягнені у бронежилети.

Владислав РосляковМатір Владислава Рослякова, підозрюваного у розстрілі студентів коледжу у Керчі та влаштуванні вибуху там, приймала в лікарні поранених студентів, яких не зміг убити її син. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"Галина Рослякова працює санітаркою в онкологічному диспансері Керчі. Туди в тому числі відправляли жертв атаки на коледж. Коли туди почали привозити постраждалих, жінка була на робочому місці і приймала пацієнтів", – зазначається у повідомленні.

Mash також сповістив, що матір Рослякова забрали на слідчі дії прямо з клініки. Це трапилось у момент, коли Галина Рослякова допомагала пораненому. Жінка не знала, що саме її син відправив хлопця до лікарні.

Поліція обшукала будинок, де був прописаний Росляков, а після цього прийшла до його орендованої квартири. Саме там зловмисник жив разом з матір'ю. На цю ж адресу приїхав поліцейський автобус, правоохоронці одягнені у бронежилети.

Кількість жертв у результаті стрілянини в коледжі окупованої Керчі зросла до 20. Процедура упізнання завершена для усіх 20 загиблих. Про це заявив заступник "голови адміністрації" Керчі Ділявер Мельгазієв. "Двадцять загиблих. Привезли не три людини з коледжу, як ми очікували, а чотири", - сказав Мельгазієв.

Пізніше він підкреслив, що процедура упізнання завершена для усіх 20 загиблих. "Офіційно опізнано усіх 20 загиблих", - заявив він.

Водночас заступник "голови адміністрації" Керчі уточнив, що протоколи упізнання складені не на всіх. "Просто протоколи складені не на всіх. Справа в тому, що протокол упізнання складається, коли є прямі родичі. Але ми з упевненістю можемо сказати, що імена всіх двадцяти загиблих відомі", - зазначив Мельгазієв.

Згодом стало відомо, що серед загиблих - 15 студентів і 5 дорослих, на момент трагедії 6 студентам не виповнилося 18 років. "Студентів 15, з них шість неповнолітніх. П'ять дорослих", - сказав заступник "голови адміністрації" Керчі.

За попередніми даними, всі 5 дорослих є співробітниками коледжу. Посади співробітників, за словами Мельгазієва, будуть уточнені пізніше.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...