Хіти тижня. Меблі літали, наче пушинки: У крижаних водах Норвегії зазнав аварії круїзний лайнер з 1300-ма пасажирами на борту (відео)

У мережі з'явилися кадри, які вдалося відзняти комусь із пасажирів або членів екіпажу на борту круїзного судна Viking Sky, яке зазнало аварії біля берегів Норвегії.

Відео опублікував телеканал ABC News, передають Патріоти України.

На ньому видно, що через шторм лайнер почало розгойдувати у різні боки. При цьому меблі буквально "літали". Також завалилася стелю і зачепила одну із пасажирок.

За бортом можна помітити бурхливі хвилі.

З'явилися й інші кадри. Їх зняли із вертольота. На них можна побачити, як проходить евакуація. В операції беруть участь чотири рятувальні вертольоти. Щонайменше, 87 осіб вже були евакуйовані, вісім із них отримали травми.




Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...