Хіти тижня. "Медова пастка": Екс-наречений отруєної Юлії Скрипаль виявився агентом ФСБ

Степан Вікєєв не намагався контактувати з Юлією Скрипаль або членами її сім'ї після отруєння у Солсбері.

Юлія Скрипаль закохалася у ФСБшника? Фото: Daily mail.

Отруєна у Солсбері Юлія Скрипаль приїхала до Великобританії, щоб попросити благословення свого батька на шлюб із 30-річним Степаном Вікєєвим, з яким вона вже жила разом довгий час, передають Патріоти України.

Як пише Daily Mail, посилаючись на неназвані джерела, 33-річна Юлія продала колишню московську квартиру свого батька і купила двокімнатну квартиру на шостому поверсі багатоповерхового будинку на заході Москви. Там вона планувала жити після весілля разом із Вікєєвим і їхніми двома собаками. За словами Діани Петик, жінки, яка займалася ремонтом у цій квартирі, Юлія замовила переобладнати одну з кімнат на дитячу.

Знаючи, що її батько не зможе приїхати до Росії на весілля, Скрипаль сіла 3 березня на рейс "Аерофлоту" Москва-Лондон, щоб особисто повідомити батькові радісні новини і отримати його благословення. За даними ЗМІ, Вікєєв нібито є співробітником засекреченої компанії "Інститут проблем сучасної безпеки", що входить до складу ФСБ РФ.

Організацією керує його 61-річна мати Тетяна. За даними видання, Вікєєв не намагався контактувати з Юлією або членами її сім'ї після отруєння у Солсбері і зараз разом із матір'ю ховається у секретному місці під захистом російської влади.

Також ходять чутки, що Вікєєв був використаний як "медова пастка", щоб проникнути в сім'ю Скрипалів і наглядати за Сергієм Скрипалем після того, як він був висланий до Британії у 2010 році в рамках обміну шпигунами.

Також наголошується, що у Скрипаля були певні претензії до потенційного зятя, однак які саме - невідомо. Крім того, стосунки з Юлією нібито не схвалювала мати самого Вікєєва, яка вважала її батька зрадником. За даними Daily Mail, Сергій і Юлія Скрипалі на даний час перебувають під захистом поліції в безпечному місці на території Великобританії.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...