Хіти тижня. Медики розводять руками: На Філіппінах народилася дитина-"єдиноріг" (фото)

Дитина вимагає уваги кожну годину - їй регулярно змінюють бандаж на нарості, який гноїться і кровоточить.

Фото: ЗМІ

20-річна Ангела Пуерто з Філіппін народила дитину з грижею на голові, через яку малюк схожий на єдинорога. повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Протягом всієї вагітності лікарі бачили в животі жінки здорового хлопчика. "Ми ніколи раніше не бачили таких дітей, тому намагаємося дивитися на нього як на благословення. Начебто він маленька дитина-єдиноріг", - каже молода мама Ангела Пуерто.

Енцефалоцеле - патологія, яка супроводжується виходом мозкових оболонок за межі черепної коробки. У цьому випадку аномалія не пошкодила мозок дитини, тому операція може позбавити сім’ю від ткої біди. Щоправда грошей на це в батьків малюка немає.

"За сім тижнів його життя грижа виросла вдвічі, ми боїмося, що незабаром вона стане непідйомною для малюка", - розповідає 20-річний батько Ронель Прадо.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...