Хіти тижня. Меган Маркл довела королеву Єлизавету до люті, такою її ще не бачили

Після того, як Кейт Міддлтон на самоті відвідала Букінгемський палац, з'явилася інформація про те, що королева Єлизавета II викликала до себе Меган Маркл і суворо її відчитала.

Про це пишуть американське видання Star і австралійське New Idea, передають Патріоти України.

Як стверджує інсайдер, особистий секретар королеви організував зустріч Її Величності з вагітною герцогинею Сассекською. «Це була справжня догана ... Королева сказала Меган, що вона "знищує Гаррі", стаючи між ним і його братом Вільямом з його дружиною Кейт. Ніхто в палаці ще не бачив королеву в такому гніві!» - повідомляє джерело.
Зустріч королеви з герцогинею сталася на тлі повідомлень про ворожнечу між Меган Маркл і Кейт Міддлтон, в тому числі про те, що Меган довела Кейт до сліз, а також про те, що вона грубо обійшлася з помічниками герцогині Кембриджської. Після цього Кейт заявила, що така поведінка є неприйнятною. «Це мій персонал, і я сама з ними розмовляю», - заявила дружина принца Вільяма дружині принца Гаррі.
Як відомо, Гаррі і Меган зараз готується до переїзду з Кенсингтонського палацу, де вони жили по сусідству з Кейт і Вільямом, в заміський маєток Фрогмор-гаус. «Це повний хаос. Всі сподівалися, що сім'ї принців будуть жити в гармонії. Але вони стають лише все більш відстороненими ...» - стверджує інсайдер.
Все це не робить 92-річну королеву щасливішою. «Для Меган встановили нові правила, в число яких входить не засмучувати Кейт і Вільяма, а також їх співробітників», - пише преса. Меган була ошелешена, але покинула королеву з гордо піднятою головою.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...