Хіти тижня. "Меган загнали в кут": З'явилися скандальні подробиці про події у королівській родині (фото, відео)

5 березня королева Єлизавета влаштувала в Букінгемському палаці прийом на честь свого сина і спадкоємця - принца Уельського Чарльза.

Особливу увагу публіки викликало молоде покоління королівської родини. Меган Маркл і Кейт Міддлтон вперше з'явилися на публіці разом з грудня минулого року, коли вони обидві супроводжували королеву на різдвяну церковну службу в Сандрінгемі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Уже давно в пресі циркулює інформація про те, що Меган Маркл і Кейт Міддлтон недолюблюють одна одну. Що принц Вільям не схвалює вибір дружини, зроблений його братом. Що відносини між Вільямом і Гаррі сильно погіршилися. І що Маркл взагалі не дуже прижилася в родині. І експерт з мови жестів Джуді Джеймс вважає, що для всіх цих повідомлень є підстави.
Так, як пише видання Daily Express, вона прокоментувала поведінку родичів королеви під час прийому. На думку Джеймс Меган практично засунули в кут. Гаррі, який намагався залишатися біля дружини, був незвично похмурий. Герцог і герцогиня Сассекські постійно перебували на другому плані. У той час, як інші члени сім'ї трималися єдиним фронтом і були «в центрі сцени» - в тому числі абсолютно невимушено веде себе Кейт Міддлтон і впевнена в собі дружина Чарльза Камілла.
Меган явно відчувала себе самотньою і ізольованою від інших. І була не в своїй тарілці, хоча за голлівудською звичкою продовжувала посміхатися.

Експерт також звернула увагу також на те, що Вільям і Гаррі не спілкувалися між собою. Хоча раніше при спільних виходах брати завжди проявляли близькість - базікали, жартували і сміялися.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...