Хіти тижня. Мексиканець побив непереможного Головкіна: У Лас-Вегасі визначився новий чемпіон світу за версіями WBA, WBC і IBO у середній вазі (фото, відео)

До поєдинку фаворитом у букмекерів і фахівців був Головкін, ось тільки деякі експерти відзначали зарядженість Альвареса і відсутність гучних імен серед попередніх суперників казахстанського боксера - природно, за винятком самого Канело.

В ніч з 15 на 16 вересня в Лас-Вегасі (штат Невада, США) пройшов бій за звання чемпіона світу за версіями WBA (Super), WBC і IBO в середній вазі між непереможним Геннадієм Головкіним з Казахстану (38 перемог, 34 з них - нокаутом, 1 нічия) і мексиканцем Саулем «Канело» Альваресом (49 перемог, 34 з них - нокаутом, 2 поразки, 1 нічия), передають Патріоти України.

До поєдинку фаворитом у букмекерів і фахівців був Головкін, ось тільки деякі експерти відзначали зарядженість Альвареса і відсутність гучних імен серед попередніх суперників казахстанського боксера - природно, за винятком самого Канело.
У попередньому поєдинку, який відбувся 16 вересня минулого року, роздільним рішенням суддів була зафіксована нічия. Матч-реванш повинен був відбутися 5 травня 2018-го, але через дискваліфікацію Альвареса на півроку за вживання забороненого препарату кленбутерола поєдинок змушені були перенести.

Бій на рингу арени T-mobile пройшов в рівній цікавій боротьбі. Суперники обмінювалися ударами, у кожного до завершальних раундів утворилися розсічення, а Альварес навіть побував на підлозі рингу - правда, не від удару Геннадія, а через те, що банально посковзнувся. У підсумку, рішення знову приймали судді, і на цей раз вони віддали перемогу Саулю Альваресу, який завдав Головкіну першої поразки в кар'єрі.

Опублікував: Олег Устименко

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...