Хіти тижня. Менеджер втік, багаж вивантажили на сніг..: Українська авіакомпанія потрапила в скандал (відео)

Через складні погодні умови, в столичному аеропорту «Київ» був скасований вечірній рейс в Одесу. Однак авіаперевізник самоусунувся від надання допомоги пасажирам, які були змушені влаштовуватися на нічліг самостійно.

Про цю ситуацію в соціальних мережах повідомив одесит Вадим Громов, передають Патріоти України.

«Представители „Мотор Сич“ просто умудрилась полностью отключится от непосредственного общения и всего происходящего в терминале аэропорта, когда всем своим спасением и выходом из сложившейся ситуации занимались сами авиапассажиры этого рейса», - повідомив він в соціальних мережах.А адвокат з Одеси Рубен Степанян опублікував відео з нічного аеропорту, де застрягли кілька десятків пасажирів з скасованого рейсу.

За інформацією ЗМІ, на рейс зареєструвалися 42 людини, але через туман рейс кілька разів переносили і врешті-решт скасували. Також повідомляється, що менеджер авіаперевізника втік, кинувши стійку обслуговування, а люди залишилися одні в порожньому будинку аеровокзалу. Багаж летівших до Одеси через Київ (люди, в основному, поверталися з-за кордону), вивантажили на сніг поруч з терміналом.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...