Хіти тижня. "Мені ніколи там не подобалося": Російська поп-зірка 90-х відповіла на запитання про Крим (відео)

Альона Апіна згадала, що її ім'я через анексований півострів вже внесено до бази українського добровольчого центру "Миротворець".

Альона Апіна. Фото: livestory.com.ua.

Хотілося б, щоб Крим був частиною Російської Федерації, але вирішити це питання треба "полюбовно". Адже свого часу Росія сама відмовилася від цієї території. Такою думкою в інтерв'ю DW щодо анексії українського півострова Росією поділилася поп-співачка Альона Апіна, популярна виконавиця 90-х, передають Патріоти України.

"Наш Крим - не наш... у мене дуже складне ставлення до цих подій. З одного боку він, звичайно, наш. З іншого - звичайно, не наш. Хочеться, щоб він був наш, але й щоб ми вирішили все це якось полюбовно", - зазначила вона.

При цьому артистка згадала, що її ім'я вже внесено до бази українського добровольчого центру "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки держави. "Я потрапила до "Миротворця" українського, я тепер туди нев'їзна. Я співала в Архангельську на сцені, а там був задник "Крим наш!" Я ж виходжу, не дивлюся, що там висить. Концерт, площа, люди прийшли... "Миротворець" на наступний день - будь ласка. Ну це теж свого роду психіатрія", - продовжила вона.

"Тому як ставитися до Криму, я не знаю. Так туди і не з'їздила. Якось так склалося, що не була там і особливо ніколи не любила Крим. А з точки зору політики мене роздирає - і та, й інша історія праві. Звичайно, це наша територія. З іншого боку - не наша, бо ми самі відмовилися. Сказали: "Так, беріть". Що з цим робити, я не знаю", - резюмувала Апіна.

Втік зі зборів: Стало відомо, що сталося зі "всесвітньо відомим українським тренером", який відмовився повертатися в Україну

вівторок, 19 березень 2024, 6:45

Тренер "Чорноморець" Ігор Касьяненко, який відповідав у одеському клубі за фізичну підготовку, знайшов собі роботу у США. 14 березня стало відомо, що 36-річний уродженець Луганська втік перед поверненням команди з підготовчих зборів у Туреччині у лютом...

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...