Хіти тижня. "Мені взагалі пофіг": Український чемпіон відповів на звинувачення у сепаратизмі

Це сутність людей, вони хочуть мене зачепити словом, хочуть мене якось обізвати, щоб я на них теж у відповідь щось сказав, зазначив Усик.

Український боксер Олександр Усик (16-0, 12 КО) розповів, як ставиться до звинувачень у сепаратизмі, передають Патріоти України.

Є такі звернення на твою адресу, як: "Усик - сепаратист".

- Та я взагалі на таке не звертаю увагу. Якщо чесно, то навіть не знаю, хто такий сепаратист. Це зрадник якийсь, так? Із 2 причин не звертаю на це увагу.

По-перше, мені взагалі пофіг, що на мене кажуть. Я знаю, що мені потрібно робити, знаю своє коло спілкування, хто мене підтримує, хто за мене.

А по-друге, це сутність людей, вони хочуть мене зачепити словом, хочуть мене якось обізвати, щоб я на них теж у відповідь щось сказав. Але мене з дитинства вчили, що не можна відповідати на агресію злом, потрібно любов'ю та прощенням. Ми ж не знаємо, може він образився на щось.

Ти розумієш, чому тебе називають сепаратистом?

- Так, за мої висловлювання про моє рідне місто, про мої життєві переконання, за якими я живу і виховую своїх дітей. Звичайно, я знаю, - сказав Усик на своєму youtube-каналі.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...