Хіти тижня. Мер-"сепаратист" Полтави влаштував масштабну ДТП: Поліція аварію не реєструвала, потерпілі розгублені та під тиском

Шокованих пасажирів маршрутки, з розбитими головами, кінцівками та струсом мозку, вмовляли відмовитись від претензій. А охоронець Мамая посміхався постраждалим просто в обличчя.

Олександр Мамай

Вдень 1 березня в Полтаві на вулиці Великотирнівській сталася ДТП за участю автобуса 19-го маршруту і двох іномарок, одна з яких ( «Тойота» темно-сірого кольору) належить колишньому меру обласного центру, сумнозвісному Олександру Мамаю, зазначають Патріоти України.

За свідченнями пасажирів маршрутки, колишній міський голова, перебуваючи за кермом автомобіля, поруч із зупинкою «Бібліотека» перетнув дві суцільні лінії і виявився на шляху маршрутки. В результаті у його авто зім'ято праве крило, а сам порушник отримав травму голови. У ДТП потрапив також «Рено» білого кольору, що виїжджало з-за рогу і не змогло уникнути зіткнення.

Однак найцікавіше, за словами пасажирів, то, що ця аварія не була зафіксована поліцією.

- В аварії було багато потерпілих, сам Олександр Мамай теж був в крові, можливо, вдарився головою об лобове скло, але з машини не виходив. Двічі відкривав дверцята і все питав у охоронця, чи є потерпілі, - розповіла інтернет-виданню «Коло» юрист Галина Олефір, котра в ДТП отримала забої колін. - А водій маршрутки вийшов, підійшов до «Тойоті», але, побачивши, хто знаходиться за кермом, повернувся назад в «Руту», сів і мовчки сидів весь час. А потім з'явився охоронець Мамая (це було видно з його поведінки), який швидко прибув на місце аварії. Він оглянув салон маршрутки, усміхнувся і пішов.

Ні поліцію, ні лікарів на місце ДТП ніхто не викликав, хоча багато перебувай у шоковому стані, деякі - з синцями та забоями.

Анатолій, чоловік іншої потерпілої - лікаря Катерини Тимофєєвої, розповів:

- Мені подзвонила дружина, я приїхав, забрав її і відвіз в травмпункт. У неї діагностували струс мозку і забої. У семирічної дитини все ціле, тільки сильний переляк. Ми на місці ДТП написали, що претензій не маємо, нам обіцяв водій маршрутки все оплатити. Коли я приїхав, то в маршрутці був і фахівець з безпеки руху цієї автобусної компанії. Попросили написати, що претензій не маємо, а на лікування гроші дадуть. Також я чув, як вони говорили: «Ну, це ж Мамай, що ж ...»

Катерина разом з дитиною сиділа позаду водія. За словами жінки, вона не відразу зрозуміла, що сталося. Каже, підкинуло так, що вдарилася об перегородку, розташовану за водієм. Від сильного удару з носа пішла кров ...

У одній з дівчат сильний струс мозку, її близькі розшукують свідків цього ДТП.

Оговтавшись від шоку, потерпілі збираються писати заяви в поліцію.

Ні Олександр Мамай, ні перевізник не дають ніяких коментарів з цього приводу. А в поліції заявили, що дізналися про подію від працівників травмпункту, куди почали звертатися постраждалі. З одного з них в той же день слідчі виїжджали на місце події.

Джерело: Факты

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...