Хіти тижня. Мережа шокована коментарем Путіна щодо анекдоту про зґвалтування (відео)

Користувачів соціальних мереж обурила реакція президента РФ Володимира Путіна на анекдот мільярдера Володимира Лісіна про зґвалтування тракториста.

Мільярдер Лісін пояснив Путіну проблеми бізнесу анекдотом про згвалтування тракториста в колгоспі. Путін відреагував, але не на проблеми бізнесу: «Ну сказал бы доярку хотя бы, ну чего ты. Куда вас тянет?», - передають Патріоти України з посиланням на КП.

«Насиловать женщин более нормально, по его мнению, замечательно», «Трактористом вполне может быть и женщина, а вот куда Путина тянет? Кто о чем, а вшивый о бане», «Каминг аут», «У социально ответственных праздник и веселье», «Путин — анекдоты с олигархами… полная деградация и уродство» — пишуть обурені користувачі.

Опублікував: Олег Устименко

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...