Хіти тижня. Мережа в люті! - Водій серед ночі вигнав з маршрутки дівчинку, вона заблукала на трасі та загинула

Дівчина о 4 годині ранку їхала до м. Олевськ, де у лікарні знаходилась її мати. Проте по дорозі з’ясувалось, що студентка забула взяти гроші.

В Олевському районі Житомирської області напередодні загинула 20-річна дівчина, яку водій вночі посеред траси вигнав з автобуса, бо та не мала 25 гривень, щоб заплатити проїзд. Правоохоронці не поспішають розслідувати справу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

Як зазначається, дівчина о 4 годині ранку їхала до м. Олевськ, де у лікарні знаходилась її мати. Проте по дорозі з’ясувалось, що студентка забула взяти гроші.

Дівчина благала водія не виганяти її та пропонувала йому залишити у заставу мобільний телефон, проте він вирішив її висадити посеред траси в ніч на морозі.

Відомо, що студентка пішла у лісосмугу, де заблукала та загинула. Тіло студентки знайшов її батько.

У поліції факт смерті дівчини підтвердили. “Між селами Перга та Рудня Хочинська у лісовому масиві було виявлено тіло дівчини, 1998 р.н. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала через переохолодження внутрішніх органів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, триває перевірка обставин. Про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня Хочинська 8 січня. Знайшов її батько, лісник, 10 січня”, – розповіла речниця місцевої поліції Алла Ващенко.

Зазначається, що дівчину звати Ірина Дворецька, вона студентка IV курсу Новоград-Волинського медичного коледжу. Там її характеризують, як добру та чуйну людину.

Наразі громадські активісти вимагають від правоохоронців покарати горе-водія маршрутки, через якого і загинула 20-річна дівчина. Проте зазначають, що поліція й досі не опитала очевидців трагедії.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...