Хіти тижня. Мережу обурило хамство столичних "копів" по відношенню до пораненого ветерана АТО (фото, відео)

Олексій Забава довгий час був волонтером, а потім добровільно пішов на фронт: 73 центр, військово-морський спецназ. 16 серпня 2016 року підірвався на міні в Мар'їнці Донецької області. За словами лікарів, йому дивом вдалося вижити.

Тім Лінукс (Олексій Забава)У Києві співробітники патрульної поліції без вагомих причин затримали ветерана АТО нібито за підозрою в скоєнні кримінального злочину. Як зазначає сам затриманий Олексій Забава (Тім Лінукс) на Facebook, його зупинили на автомобілі за 50 метрів від будинку, передають Патріоти України."Патрульна машина їхала в темний час доби без світла і проблискових маячків. Не пояснивши причин зупинки, попросили відкрити багажник, я відмовився і попросив скласти "протокол обшуку" і запросити двох понятих. Потім була довга розмова, в результаті мене затримали "за підозрою у вчиненні кримінального злочину", одягли наручники, які не мають права одягати на інвалідів, поставили на коліна, заштовхали в патрульну машину і насильно доставили в управління поліції...", - повідомив він.За його словами, в результаті виявилося, що такі дії були викликані лише встановленням особи через дрібну крадіжку в районі. "В результаті я о 5-й ранку, принижений, замерзлий, як цуцик, без грошей кульгав додому 2 кілометри. На прохання відвезти мене назад, оскільки важко ходити, поліцейська Майнерова І.В. сказала, що вона не таксист", - резюмував військовослужбовець.У коментарях обурилися подібним свавіллям правоохоронців. "Ну які ж чорти... І це столиця, що ж по регіонах відбувається?!", "Цирк!! Тупі, вгодовані дармоїди!", "Велике прохання до потерпілого, обов'язково доведіть до суду цих тупоголових, зажерливих скотів!" - відзначили користувачі.

Нагадаємо, Олексій Забава довгий час був волонтером, а потім добровільно пішов на фронт: 73 центр, військово-морський спецназ.

16 серпня 2016 року підірвався на міні в Мар'їнці Донецької області. За словами лікарів, йому дивом вдалося вижити.

Опублікував: Олег Устименко

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...