Хіти тижня. Мешканці Донецька повідомляють про велику кількість дивних "туристів" у місті

Донеччанам, дивлячись на «панаехавших» «туристів», доводиться згадувати події чотирирічної давнини, коли в місті з'явилася велика кількість «відпускників».

Жителі тимчасово непідконтрольного українській владі Донецька розповіли про безліч дивних «туристів», які з'явилися в місті, передають Патріоти України з посиланням на «Новини Донбасу».
Відзначається, що донеччанам, дивлячись на «панаехавших» «туристів», доводиться згадувати події чотирирічної давнини, коли в місті з'явилася велика кількість «відпускників». «А що за натовп «туристів» в місті??? Це капець якийсь! Відразу згадалася весна-літо 14-го року. Це все «родичі на свята» приїхали??» - цікавиться народ в Телеграмі.
Також люди, які проживають в Донецьку, поінформували про наплив до міста бойовиків самопроголошеної «ДНР». «Є інформація, що в місті багато озброєних бойовиків «ДНР», деякі з них з «нагородами», частина з них з пов'язками. Швидше за все, це «патруль МГБ» або «комендатури». «По місту багато асвабадітєлєй ... при параді і з медалями ... Коли ж цей травень закінчиться ...», - пишуть донеччани.
Опублікував: Олег Устименко

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...