Хіти тижня. "Міні-Путін": Мережу потішила дівчина із Луганська з "ручним ополченцем" (фото)

Власник мавпочки виявився або недоумкуватим "патріотом республіки", або навпаки - людиною із дуже підступним почуттям гумору, яка про себе сміється із тих, кому сподобався подібний "ополченець".

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Мережу насмішила фото юної дівчини, яка сфотографувалася на території ОРЛО із мавпочкою-бойовиком. Так, в соціальній мережі Twitter один з користувачів опублікував фото і написав: "Юна мешканка "ЛНР"фотографується з ополченцем", передають Патріоти України.

На фото - молода дівчина, одягнена у футболку луганської молодіжної пропагандистської організації «Молода гвардія». При цьому на руках вона тримає маленьку мавпочку в російській військовій формі. Під знімком люди пишуть: «Родила от моторылы?», «по разрезу глаз — бурятка», «та не ополченец это. Просто у Путина, как известно, на всех фотографиях уши разные», «это чеченец, осетин или близкий к ним по крови какой-то братский скотин?», «хмм, это сын или муж?».

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...