Хіти тижня. "Многие дончане стали терять человеческий облик", - Фашик Донецький

Громадський транспорт - найбільш показовий індикатор того, як змінюється в гіршу сторону психологія деяких жителів окупованого Донецька.

Як пише блогер Фашик Донецький, стан техніки (автобуси, трамваї, тролейбуси) - свідоцтво плачевного стану економіки "республіки". А поведінка багатьох донеччан - практично стовідсотково вірний зріз стану суспільства, передають Патріоти України.


На відміну від довоєнного часу в нинішньому Донецьку не можна почути в громадському транспорті чиїсь розмови по мобільному телефону ( "перемивання кісточок" спільним знайомим, обговорення бурхливо проведеного вечора ...) або розмови знайомих. Перебуваючи у великому скупченні людей, донеччани вважають за краще мовчати, не розкривати при сторонніх навіть зовсім незначних подробиць свого життя. Адже будь-яка, навіть сама дріб'язкова розмова, може стати приводом для доносу і звинувачення в "роботі на СБУ".

""Очень часто некая п*****ец какая воспитанная в хлеву особа всю дорогу бубнит о подробностях своей личной жизни, и ты уже за 10 минут разбираешься, почему Вася - к**ззел, а Мариночка - куколка, но Вася - к***зел, ее обижает. Также можно услышать подробности пьянки от некоего чудилы, который половину помнит, а половину не помнит. Ну или можно услышать разговор о работе или разговор бабушки с бабушкой, которая хе**во слышит, но ее разговор слышат тупо все пассажиры маршрутки. В окупированом РФ Донецке все не так. На улице 37-й год, йопт - не**р кормить незнакомых людей подробностями личной жизни, а то вдруг кто стуканет на тебя, и ты получишь массу впечатлений в темном помещении. Очень редко кто раскрывает рот в общественном транспорте, ибо мало ли", - відзначає Фашик Донецький.

Однак якщо під час поїздки виникає навіть невелика конфліктна ситуація, людей "прориває". Адже "принади" життя на окупованій території зробили донеччан настільки нервовими, що приводом для розборок з бійкою може стати навіть плутанина при розрахунку здачі в маршрутці при оплаті за проїзд. Це найпоширеніший привід для перетворення затиснутих і закомплексованих деяких донеччан в неадекватних і некерованих людей.

Блогер також пише, що, на його думку, першопричина такої нервозності донеччан - розчарування в "республіці". Замість обіцяного благополуччя люди отримали життя в нестерпних умовах. Тому і шукають, на кому б зігнати накопичину злість. І зганяють на таких же розчарованих.

"Утренний ср*ч заканчивается тогда, когда бабушка, которой не с кем поговорить, или проспавший сдачу покидают помещение маршруто-лексуса. Люди успокаиваются и вновь делают покер-фейс, погружаются полностью в свои проблемы - как дожить до завтра и что завтра есть будут они. Мораль: нервы ни к черту у ваты. Кисельные берега не видно в подзорную трубу с макеевского берега, холодильник уверенно начинает побеждать. Скоро вата начнет друг на друга кидаться за косые взгляды. Грустно короче", - підсумовує блогер.

Опублікував: Олег Устименко

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...