Хіти тижня. Мобільні оператори "Київстар" і Vodafone змінили правила тарифікації

Раніше абонентна плата нараховувалася за календарний місяць - 30 днів або 31 день (28 або 29 днів у лютому).

У "Київстар" відзначили, що всі діючі тарифи для абонентів передплаченого зв'язку надають послуги терміном на чотири тижні, передають Патріоти України.

"Нарахування послуг на чітко визначену кількість днів для абонентів передплати - поширена в більшості країн світу норма і вже довгий час практикується і іншими мобільними операторами в Україні", - заявили в компанії.

Представники Vodafone відзначили, що також перевели деякі тарифи на термін в 4 тижні, це лінійка тарифів SuperNet і Unlim 3G.

В обох компаніях відзначили, що дані про терміни надання послуг можна знайти в докладному описі кожного тарифу на сайтах.

Оператор мобільного зв'язку lifecell ще з 22 серпня перевів на 28-денну тарифікацію 5 п'ять тарифних планів. "З 22 серпня на 28-денну тарифікацію переводяться тарифи "Лайфхак", "Лайфхак Плюс", "Хайп", "Дзвінки всім 2017", "Дзвінки всім". Починаючи з 5 вересня, перехід на розрахунковий період тривалістю чотири тижні буде застосований до тарифів "3G Смарт 69", "Смартфон 2018" і "Абсолютна свобода", - повідомили в прес-службі оператора.

У цілому, за 12 місяців абонентам тарифних планів з 28-денною тарифікацією доведеться оплатити зв'язок 13 разів.

Опублікував: Олег Устименко

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...