Хіти тижня. "Мог громко спросить: "Ну что, ты готова? Подмылась, ждешь меня?" А мог обругать матом": Шокуючі подробиці секс-скандалу у ЗСУ

24-річна військовослужбовець Валерія Сикал, яка стала жертвою командира військової частини у Хмельницькому, відверто розповіла, як протягом року над нею знущався полковник ЗСУ, повідомляють Патріоти України.

Дівчина повідомила, що полковник почав приставати до неї з першого дня, як вона прибула в частину і в перший же день грубо повідомив їй, що вона повинна займатися з ним сексом. Після того, як новоприбулих представили командиру частини, її викликав черговий і сказав, що полковник чекає її на парковці. Він сказав їй сісти в машину і відвіз дівчину в будиночок в лісі. Незабаром туди приїхав начальник поліції Славутича і полковник в присутності Валерії почав з ним обговорювати вихідні – "будемо відпочивати з дівчатами в лазні" і вказав, що Валерія буде однією з цих дівчат.

В той день дівчину врятувало те, що полковника викликали терміново у частину. Але він по дорозі назад сказав підлеглій, що вона повинна бути з ним доброю і покірною.

"Тому роби те, що я тобі кажу. А якщо відмовишся, я все одно зроблю так, щоб ти передумала. Покажу тобі гірші сторони армії", - процитувала його слова Валерія.

В той же день полковник викликав її на службову квартиру, при чому черговий передав, що це наказ. Дівчина, розуміючи, що її може там очікувати, поїхала туди разом з подругою.

У квартирі її чекав командир частини і перевіряючий, який напередодні прибув у частину. Полковник відразу сказав, що вона повинна догоджати перевіряючому.

"Це наказ. Ми ж хочемо, щоб перевіряючий поставив нам добрі оцінки. Тому ти зараз маєш його обслуговувати", - розповіла дівчина.

Вона відповіла, що наказам в неробочий час не зобов'язана підкорятися і поїхала разом зі своєю подругою. Після цього полковник почав цькування дівчини. Він публічно ображав її, принижував на нарадах, затискав в коридорі, лапал її руками.

"Або просто в коридорі. Побачивши мене, він міг притиснути до стінки, почати лапати. Міг голосно запитати: "Ну що, ти готова? Підмилася, чекаєш мене?" А міг вилаяти матом. Наприклад, якось я йшла, а він їхав ззаду на машині, але я його не бачила. Коли командир їде в автомобілі, то не повинна віддавати йому військове вітання. Але він зупинився і почав на мене кричати: "Ти що, ох... ла? Чому не віддаєш привітання? Знімай свою кепку, я тобі туди на..у, як ти мені в душу нас... ла!" І це при всіх", - розповіла Валерія.

Коли влітку Сикал захворіла і їй треба було лягти в лікарню, командир частини, побачивши результати аналізів та висновок лікаря, обізвав її симулянткою і відмовився підписати рапорт про госпіталізацію.

"Що у тебе там може боліти? Симулянтка! Ти молода, нічого тобі не буде. І з однією ниркою проживеш", - процитувала слова полковника Валерія.

Теж саме сталося, коли дівчина зірвала спину. Від болю вона змушена була постійно колоти уколи, але командир її навіть до лікаря не відпускав. Коли ж вона все ж таки потрапила до медиків, її негайно госпіталізували і їй довелося перенести дві операції.

Валерія пробувала скаржитися своєму безпосередньому начальнику, який також знаходиться в підпорядкуванні у полковника.

"Це сталося після того, як командир в черговий раз наді мною познущався. Я була у чергуванні. Він разом із заступником зайшов у кімнату і заявив: "Роздягайся, лягай. До тебе богатирі прийшли, будеш зараз нас обслуговувати". Його заступник просто вийшов з кімнати. А командир сказав, що за свою відмову я отримаю догану. Так і сказав моєму начальнику: мовляв, винеси їй догану за що-небудь. У мене сталася істерика. Я зрозуміла, що більше не можу терпіти ці знущання", - розповіла Валерія.

Коли вона пояснила ситуацію своєму начальнику, той просто розвів руками і сказав, що ситуація складна, про поведінку полковника всі знають, але нічим допомогти не можуть.

Через рік Валерія не витримала і розповіла все своєму чоловікові. Він військовий, колишній доброволець, служив в АТО. Коли вся ця історія лише почалася, Валерія була його нареченою. На реєстрацію шлюбу командир частини дівчину теж не відпускав, хоча вона подавала рапорт заздалегідь і неодноразово.

"Ти не вийдеш за нього заміж. Я тобі не дозволю. І не здумай від нього завагітніти. Я сам зроблю тобі дитинку, і ти будеш тільки зі мною", - поділилася спогадами Валерія.

Після історії з "богатирями" у дівчини здали нерви. Вона розповіла все чоловікові і звернулася на гарячу лінію Міноборони. А там їй порадили поговорити з психологом.

Вона подавала заяву в військову прокуратуру, там їй порадили йти в поліцію. У Хмельницькій ВСП (Військова служба правопорядку Збройних Сил України) їй натякнули, що вона не єдина з такою заявою і у полковника хороші зв'язки в поліції.

Тому Валерія Сикал звернулася в поліцію сусідної, Вінницької області. Вона докладно розповіла про всі знущання і вимагала відкрити кримінальне провадження. Справу відкрили, йде слідство. Як повідомили в прес-службі Вінницького управління поліції, матеріали направлені в прокуратуру, а звідти їх повинні відправити в Хмельницьку область.

Після того, як Валерія оприлюднила всю цю історію, полковник почав їй погрожувати і порадив уважно переходити через дорогу.

Джерело: Факты

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...