Хіти тижня. Могили героїв УПА заросли бур’янами, зате у енкаведистів, які вбивали наших повстанців, доглянуті і впорядковані (фото 16+)

Ця історія з маленького містечка на Тернопільщині, на жаль, є досить типовою для України.

Вбитий повстанець. Фото: Соцмережі

З 1944 року по 1951 рік у Вишнівці на видному місці, коло приміщення РВ НКДБ, виставляли в різних позах тіла вбитих повстанців з навколишніх сіл Вишнівецького району, повідомляють Патріоти України.

Коло них ставили охорону з солдат "винищувального батальону". Через два - три дні, у ночі вивозили в яму коло польського кладовища і присипали землею. Їхні могили заросли бур’янами, зате у Вишнівці могили енкаведистів, які вбивали наших повстанців, доглянуті і впорядковані.

Досить часто навіть місцеві жителі не знають, хто ж насправді похований у братських могилах на території їх громади.

Опублікував: Інна Мартинчук

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...