Хіти тижня. "Моєї сім'ї більше немає. Винен правлячий режим": Мережу вразила трагедія росіянина, який втратив п'ятьох рідних на пожежі в Кемерово (фото)

Менше ніж за добу пост чоловіка набрав близько кілька десятків тисяч лайків, репостів і коментарів

Фото: ФБ

Трагедія, яка сталася з кемеровським бізнесменом Ігорем Востріковим, який втратив на пожежі в торговому центрі "Зимова вишня" трьох дітей, дружину і сестру, жахнула росіян, повідомляють Патріоти України.

"Моєї сім'ї більше немає. Винен правлячий режим в моїй країні. Кожен чиновник мріє красти, як Путін. Кожен держслужбовець ставиться до людей, як бруду", - написав Востріков на своїй сторінці "Вконтакте" 27 березня.


Менше ніж за добу пост набрав близько кілька десятків тисяч лайків, репостів і коментарів. "Карелія з вами. Щирі співчуття", "Найщиріші співчуття! Тримайся, тримайся! Ми сумуємо разом з вами", "Липецьк тужить і плаче разом з вами . Не опускайте руки. Вони поруч","Ридаю другий день. Так багато янголят загинуло в цьому пеклі ... Сил вам і величезного терпіння", - написали люди на його стіні.


У мережі знайшлися фотографії всіх загиблих членів сім'ї бізнесмена.





Поділитися

Сестра Вострикова теж загинула в пожежі.

Дівчині було 23 роки.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...