Хіти тижня. Мокшанська культура: "Прямо у центрі Києва є кладовище, на якому я ледь не помер. Від сміху", - епатажний російський дизайнер та блогер розізлив мережу

Гумор зухвалого гостя з Залісся оцінили далеко не всі його читачі навіть у ментально досить брутальній Росії, не кажучи вже про українців

Відомий російський дизайнер Артемій Лебедєв висміяв київське кладовище домашніх тварин. Пост зі знущальними коментарями росіянин опублікував на своїй сторінці в Живому Журналі. Далеко не у всіх інтернет-користувачів цей пост викликав посмішку, з задоволенням констатують Патріоти України.

«Прямо у центрі Києва є кладовище, на якому я ледь не помер. Від сміху. Більшість табличок тут дерев’яні. Багато без огорож. Хоча є і дуже доглянуті могили з новими квітами. Ну а х * лі? 15 років Тимочка прожив – саркастично зауважив блогер.

«Краще викинути їх на смітник? Того, хто крутився у тебе 10-15 під ногами років ?
Ви взагалі тварин у себе в будинку тримали? », – зауважив коментатор під ніком alemrnd.

«Російські дегенерати сміються», – додав Захар_superstar.

Артемій Лебедєв – відомий блогер і дизайнер, співзасновник Студії Артемія Лебедєва. Прославився частим вживанням нецензурних виразів.

Публікації дизайнера і раніше викликали критику і подив у багатьох інтернет-користувачів. Наприклад, у 2014 р блогер несхвально відгукнувся про радянські пам’ятники, що було сприйнято як нападки на ветеранів Великої Вітчизняної війни. У 2015 року суд зобов’язав горе-коментатора сплатити штраф в сумарному розмірі 1, 5 млн руб., Однак рішення Феміди так і не вступило в силу.

У тому ж році Лебедєв опублікував скандальний пост про київське кладовище домашніх тварин. У 2017 р Лебедєву заборонили в’їзд в Українучерез некоректні висловлювання і відвідини окупованих територій Донбасута Криму.

Так, клоунів вистачало в усі часи. Але доречно зауважити, іноді для обурення інтернет сегмента вистачає одних лише невдалих фото або відео. Для прикладу, досить прикра історія трапилася з відомою балет-дівою Анастасією Волочковою. Виклавши до мережі запис своїх танців, вона натрапила на шквал критики.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...