Хіти тижня. Москва готує бридкий "сюрприз"? - Українець Олександр Усик може відмовитись від зустрічі з росіянином на "його полі"

Промоутер українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас заявив, що організатори бою в Москві не забезпечили нормального перебування його підопічного в столиці Росії.

Усик може відмовитися від фіналу боксерської Ліги чемпіонів (WBSS) проти Мурата Гассієва, якщо нічого не зміниться. "Організатори не подбали про готелі, охорони і перельоті для Усика, хоча до бою залишився тиждень. Їм потрібно з усім розібратися, якщо вони хочуть побачити нас в Москві. Крайній термін - понеділок. У цей день, сподіваюся, Олександр сяде в літак", - сказав Клімас в інтерв'ю boxingscene, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що чемпіон світу за версіями WBO і WBC у важкій вазі Олександр Усик (14-0, 11 КО) повинен зустрітися з росіянином Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО), який володіє поясами IBF і WBА, 21 липня. Фінал WBSS заплановано в Москві, на арені спортивного комплексу "Олімпійський".

Опублікував: Олег Устименко

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...