Хіти тижня. Може, краще було б зразу пристрелити? - У центрі Києва бігав п'яний дебошир і рубав шаблюкою людей (фото 16+)

У ніч на неділю, 5 серпня, в центрі Києва неадекватний чоловік, бігаючи з шаблею по Подолу, напав на перехожого і поранив його.

Про це повідомляє Київ оперативний, публікуючи відповідні фото, передають Патріоти України.

"Ось - Андрій Миколайович, він з шаблею, що на фото, просто бігав по Подолу і намагався нападати на людей. Дуже п'яний і дуже буйний. Мабуть,"білочка" зайшла в гості. Андрій Миколайович підбіг до молодої людини 1989 року народження і завдав йому удар в лобову область, а потім ще і в передпліччя", - йдеться в повідомленні.

Дебошира затримали правоохоронці. Пояснити свій вчинок затриманий так і не зміг.

Опублікував: Олег Устименко

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...