Хіти тижня. Можна вічно дивитись на вогонь, воду і як палає "велич недоімперії": Падіння російського супутника прикрасило матч у Новій Зеландії (відео)

У Роскосмоса меншає "робочого заліза" на орбіті Землі. Кожен новий супутник-шпигун, котрий недолетів до місця призначення, а також старий, що випрацював свій ресурс, наближають технологічний занепад Імперії Зла та її армії.

Уламки російського військового супутника «Космос-2430», які можна було побачити в небі, коли він горів в земній атмосфері, потрапили в трансляцію матчу з крикету в Новій Зеландії. Як повідомляє Daily Storm, кадри з уламками були зроблені 5 січня під час крикетного матчу між збірними Шрі-Ланки і Нової Зеландії та викладені на сайті SatTrackCam, передають Патріоти України.

Нагадаємо, супутник «Космос-2430» зійшов з орбіти і припинив своє існування 5 січня 2019 року. Апарат входив в російську систему раннього виявлення стартів міжконтинентальних балістичних ракет з континентальної частини США («Око»).

«Космос-2430» був виведений на орбіту ракетою-носієм «Молния-М» зі стартового майданчика №16 космодрому Плесецьк в Архангельській області в жовтні 2007 року.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...