Хіти тижня. "Мрія педофіла": Українців обурила вульгарна реклама з дітьми (фото)

Користувачі соцмережі зазначили в коментарях, що це виглядає, як сексуалізація неповнолітніх.​

Реклама нижньої білизни для дітей виглядає на диво непристойно. Фото: соцмережі.

У мережі розгорівся скандал через рекламу елітного білизни для дітей, передають Патріоти України.

"Та що ви знаєте про рекламу товарів для дітей! Одеський дизайн елітного білизни він такий. Особливий", - сказано в блозі Рагу.лі в Facebook під знімком, де досить вульгарно представлені маленькі дівчинки.

Користувачі зазначили в коментарях, що це виглядає, як сексуалізація неповнолітніх. "З етичної точки зору просто жахливо. А в іншому просто несмак", "Педофілія", "На бордель схоже", "Мрія педофіла", "Хочеться полетіти на Марс, щоб ні бачити ці потворні твори мистецтва і роль дітей в них", "Хворі збочені ідіоти", "За це можна і в суд загриміти - сексуализація неповнолітніх", - написали обурені українці.

"А батьки? Ви куди дивитеся. Це ж дівчинки, а не малолітні, вибачте-хвойди", "Я далеко не з поліції моралі, але це вже по-моєму перебір. Одеса не перестає шокувати своїм "креативом", "Бордель "Лоліта", - написали в мережі.


На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...