Хіти тижня. "Ми - ох**нна інституція! Без нас країні настане пи*дець!": Очільник столичних патрульних на корпоративі вправлявся в красномовстві (відео)

Про цьому безпосередні обов'язки патрульної поліції "шеф" називає "х*йнею", про яку навіть говорити не хоче...

Юрій Зозуля

В Інтернеті з'явилося відео, зняте на корпоративі столичних патрульних Національної поліції. На роликах, опублікованих на сторінці Facebook Police Control Ukraine чутно, що глава патрульних Юрій Зозуля не соромиться у вживанні ненормативної лексики, передають Патріоти України.

"Нам не вистачає сил, досвіду, терпіння, грошей. Нам не вистачає всього. Але ми повинні продовжувати все це робити. Тому що, як тільки ми перестанемо це робити, в країні настане просто пи*дець, просто с*ака величезна, як тільки патрульні, особливо в Києві, підуть з вулиць", - сказав він.

Крім того, він відмовляється говорить про підсумки роботи структури, але усіляких нахвалює Нацполіцію. «Я не хочу вам розповідати про підсумки року, типу скільки грабежів було розкрито, скільки оформлено ДТП і іншої всякої х*йні. Я вам скажу, що у нас велика управління патрульної поліції в місті Києві. Ми - ох**нна інституція».

Відзначимо, що виступ Зозулі було зустрінуте схвальними вигуками та оплесками.


"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...