Хіти тижня. "Ми вмираємо! Ти травиш наших солдатів з українським народом!", - російський десантник звинуватив Путіна у брехні щодо України (відео)

Військовий записав відеозвернення до президента РФ.

Старшина повітряно-десантних військ Росії Асхаб Алібеков звинуватив Володимира Путіна у брехні щодо України. Свою позицію він висловив у відеозверненні, опублікованому на YouTube, передають Патріоти України.

"Залиш Росію в спокої! Ти брешеш, що в Україні наших солдатів нема! Ми вмираємо! Травиш наших солдатів з українським народом! Українські брати — це наші брати. Якщо ти вб'єш українців, хто наступний на черзі — білоруси? А потім хто? Татари?" — різко звернувся десантник до президента РФ.

Також Алібеков заявив, що Путін піднімає свій рейтинг за рахунок війни: "Як твій рейтинг падає, ти робиш війну. На Кавказі, то в Чечні, то на Донбасі, то в Абхазії. Тобі не набридло вбивати солдатів наших?" – додав Асхаб Алібеков.

Опублікував: Олег Устименко

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...