Хіти тижня. "Ми ж у них малороси, сало їмо": В Україні різко відповіли Ахеджаковій за образу чиновників Мінкульту

Відома радянська актриса Лія Ахеджакова, яка в свій час активно підтримувала Україну, розкритикувала дії українських чиновників через свою колегу.

Лія Ахеджакова

Ахеджакова назвала чиновників українського Мінкульту ідіотами і дурнями через рішення внести її колегу Алісу Фрейндліх у так званий "чорний список". У свою чергу, в Україні вже прокоментував такі заява актриси заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький, передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Голобуцький вважає, що Ахеджаковій, мабуть, зайнятися нічим. "Знову вони лізуть з повчаннями. Ахеджаковій, мабуть, зайнятися нічим. До неї навіть не дійшло, що забороняють їх не з "помсти", а тому, що вони тупо порушують наші закони", - сказав Олексій.

За його словами, цей інцидент - звичайна формальність, привчає до адекватної поведінки: "порушив - покарали". "Але ж для них це - "українські (недо)закони". Ми ж так, малороси, у нас же все несерйозно. Сало їмо і в шаровари сморкаемся. Не те, що ці світочі культури", - різко відповів Голобуцький.

Опублікував: Олег Устименко

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...