Хіти тижня. "Ми знайомі дуже близько і повинні були у жовтні танцювати "Лісову пісню", - знаменита балерина прокоментувала вчинок зрадника України

Прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар прокоментувала скандал навколо відомого танцівника українського походження Сергія Полуніна.

Тату Полуніна з Путіним

"Ми знайомі дуже близько і ми повинні були у жовтні танцювати "Лісову пісню", це була пропозиція Сергія танцювати на цій сцені. І, звичайно, мені дуже шкода, що все так сталося. Але він - доросла людина, і я вважаю, що ми всі несемо відповідальність за те, що ми робимо, і, насамперед, перед Богом. У балетному світі, звичайно, Сергій - неординарна особистість, неординарний танцівник", - сказала Кухар ведучій "Світського життя", передають Патріоти України.

Для цієї запланованої у жовтні вистави навіть афіші були роздруковані, але її довелося скасувати.

"Виставу скасували, тому що за місяць до неї він поїхав до Криму. І в газетах з'явилась інформація і фотографії того, як Путін вітав Сергія в Криму", - зауважила балерина.

За словами Катерини, після поїздки Полуніна до Криму і після скасованої вистави, вона з ним більше не спілкувалась.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно