Хіти тижня. Мисливці полюють на фантастичних істот, які ховаються у лісах Закарпаття (відео)

Серед бажаної здобичі - чупакабра, "снігова людина" і навіть міфічний блакитноокий лісовик чугайстер. Наявність цих істот підігрівається чутками від туристів та місцевого населення.

Чупакабра, єті чи чугайстер: мисливці Закарпаття полюють на невідомого хижака, який ховається у лісах (ВІДЕО)

Місцеві жителі скаржаться на істоту, яка час від часу викрадає свійських тварин, від яких потім знаходять лише рештки, зазначають Патріоти України. Закарпатські мисливці влаштовують лісові рейди у пошуках хижака, в один з яких разом з нима вийшли і журналісти програми "Загублений світ" телеканалу 2+2.

Під час однієї з експедицій вдалося дізнатись, що дивну істоту спочатку помітили та зафіксували на камеру польські туристи, а вже потім заговорили і місцеві мешканці. Хтось каже, що невідома істота - міфічний чугайстер, яким колись лякали дівчат, дехто наголошує, що бачив навіть снігову людину.

Однак, фактом залишається викрадення овець у місцевих пастухів, які через певний час знаходять від них тільки шкіру та кістки. Що ж все-таки наводить страх на місцевих та кого виявили мисливці - у цікавому сюжеті "Загубленого світу"

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...