Хіти тижня. На Луганщині до смерті забили бійця ЗСУ (відео)

Військовослужбовець приїхав у відпустку на день народження свого батька.

У Лисичанську троє осіб в ході п'яної бійки до смерті забили 39-річного бійця Збройних сил України. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Луганської області, передають Патріоти України.

Увечері 3 серпня до силовиків звернувся чоловік і повідомив, що у власному городі виявив бездиханне тіло сина з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронцям вдалося оперативно затримати підозрюваних - 53-річну жінку та двох чоловіків у віці 49 років і 51 року. Затримані розповіли, що конфлікт із загиблим виник під час розпиття спиртного - вони за допомогою дерев'яної палиці і ножа завдали військовому травми, внаслідок яких він помер.

Військовослужбовець приїхав у відпустку на день народження свого батька. Дружина вбитого повідомила журналістам, що на даний момент знаходиться в Київській області і в понеділок приїде за тілом чоловіка.

Опублікував: Олег Устименко

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...