Хіти тижня. На Росії потонуло 800-тисячне місто: "В Краснодаре ад, ужас, большой потоп. Люди плавают по улицам. Не могу в это поверить", - свідок (відео)

У російському Краснодарі справжня природна катастрофа. Місто кілька днів поспіль заливає дощами, через що деякі вулиці перетворилися на величезні річки.

Очевидці в інтернеті показують кадри того, що реально коїться в Краснодарі після практично не припиняючих дощів, передають Патріоти України.

Городяни кажуть, що найбільше від злив страждає мікрорайон Музичний. Тут будинки були побудовані з грубими порушеннями, і практично ніде немає зливової каналізації, тому вода на багатьох вулицях стоїть по кілька днів і не може зійти.

У місті затоплені трамвайні колії, спостерігаються величезні перебої з транспортом. Маршрутки працюють на межі, багато автобусів годинами стоять в ямах, через що салони транспортних засобів заповнюються водою.

Рятувальники працюють на межі, вони перевозять на човнах людей в ті місця, де немає великої кількості води. Деякі пасажири, не бажаючи чекати своєї черги, добираються самі, в буквальному сенсі потопаючи у воді.

"В Краснодаре ад, ужас, большой потоп. Люди плавают по улицам. Не могу в это поверить", "Это просто жесть, сколько воды налило, увидеть плывущего по Краснодару человека уже не редкость", " И на отдых ездить не надо, речка рядом", "Воды реально по шею, это ужас", - коментують в соцмережах стихію місцеві жителі.

Опублікував: Олег Устименко

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...