Хіти тижня. На Росії розгорівся черговий гучний скандал: Відомий актор звинуватив співвітчизників у "нахабстві і хамстві"

Ще тліє згарище, викликане лютневим інтерв'ю популярного актора Олексія Серебрякова, який заявив, що головна національна ідея в Росії - «це сила, нахабство і хамство»...

Даниїл Козловський

І ось тепер майже тими ж словами охарактеризував співвітчизників кумир мільйонів росіян Даниїл Козловський, передають Патріоти України.
Зірка фільмів «Духless», «Екіпаж» і «Вікінг» зняв як режисер, продюсер і автор сценарію драму «Тренер». У ній розповідається про футболіста, який зі скандалом завершив свою кар'єру, поїхав в маленьке місто і став там тренером місцевої футбольної команди. Картина повинна вийти в російський прокат 19 квітня.
У п'ятницю, 6 квітня, Козловський дав інтерв'ю sports.ru, в якому зауважив, що його здивували негативні коментарі російських глядачів, які подивилися трейлер «Тренера».
«Обратите внимание — никто не говорил про сам материал. Дерьмо летит либо в сторону российского футбола, либо в меня. Такого количества ненависти я вообще не ожидал. Я показывал ролик в Европе, в «Челси», в Лондоне, в Ирландии, в Штатах. Там все округляют глаза: «Мать твою! Это кто сделал? Наши?» — «Нет, наши, русские», — отвечаю. А в России, с***, сплошная ненависть и хамство. Пишут столько гадостей, что порой теряешься. Думаешь: «Ну что у вас за жизнь-то такая х******, что в вас столько злобы», - сказав Козловський.
На актора тут же обрушився потік критики, який тільки набирає міць. На екрані все ті ж - першими прокоментували слова актора і режисера музикант Юрій Лоза, що перетворився в модного блогера, і режисер Станіслав Говорухін. Говорухін назвав Козловського невдахою, слабаком, який зняв поганий фільм і тепер злиться. Лоза заявив: «Ну, а что ж он ерунду-то болтает? Почему россияне только злобные? А что, латыши, эстонцы не такие?».
За Данилу заступився режисер Олексій Учитель, у якого Козловський грав у фільмі «Матильда». Через цю картини Учителю в 2017 році довелося пережити масу неприємних моментів. Піднялася ціла кампанія, організована сучасними мракобісами. Її метою була заборона фільму. «Матильда» все ж вийшла в прокат.

Олексій Учитель назвав висловлювання Даниїла Козловського правильними, оскільки люди, які критикують фільм по трейлеру, не розуміються в кіноіндустрії. "Он говорит о тех, как я считаю, довольно беспочвенных заявлениях людей, непонимающих, что такое киноиндустрия. Мне кажется, что о России он не говорит ничего. Я считаю, что он правильно отзывается, потому что он говорил не о зрителях", - зазначив Учитель. Він додав, що негативні висловлювання про «Тренер» можуть бути частиною «офіційної кампанії окремих людей».

Опублікував: Олег Устименко

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...