Хіти тижня. На Росію зійшла кара з неба: Небувала злива з ураганом, дерева виривало з корінням, людей і транспорт змивало з вулиць, є жертви (відео)

На цей раз дісталося колись всесоюзному, наразі всеросійському водному курорту. Люди запитуються, за що так прогнівали Небеса.

Старожили Кисловодська зізналися, що такого буревію та зливи не пригадують, зазначають Патріоти України. За лічені хвилини вулиці перетворилися на величезні річки, пройти та проїхати по котрим не було ніякої можливості. Потужні потоки води зносили автомобілі, людей охоплювала паніка, пішоходи не знали, як пройти крізь такий потік води і бруду.

Наслідки минулої ще 27 липня стихії в Кисловодську відчувають досі. Вода майже не пішла, в деяких місцях глибина калюж вище щиколотки, передають російські ЗМІ. Потужний вітер виривав з корінням десятки дерев, очевидці показали кадри, що творила природа в минулу п'ятницю.

За даними місцевого МНС, загиблих немає, проте стихія травмувала чотирьох осіб. Постраждалих госпіталізували. У одного з поранених стан важкий, його придавило деревом в автомобілі.

"Може погано молимося Пророку Іллі? Щось часто нас стала наздоганяти стихія! І там і тут!", "Єдине, що радує, так це те, що змило торгашів в парку. А так звичайно шкода людей хто постраждав", "Вчора був жах", - коментують в Інтернеті місцеві.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...